Verhuur

Plantenverhuur

Oogenlust bloemen kan uw feest, partij of evenement voorzien van mooie bloemdecoraties afgestemd op de juiste sfeer en/of thema, helemaal naar wens.
U geeft de voorkeur aan en wij maken het mogelijk! Hieronder een kleine greep uit ons assortiment. Ons paradepaardje is de Trachycarpus met een hoogte van 3,50 meter, de grootste plant uit ons assortiment. Bloemdecoraties worden op maat gemaakt, kleuren, materialen en stijlen er is volop keuze. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek wat Oogenlust voor u kan betekenen.

Planten die wij verhuren

Wilt u bloemen kopen in plaats van planten huren?

Verhuur plantendecoratie

Sinds 1995 hebben wij een grote afdeling “Verhuur” voor het decoreren van feesten en evenementen. Wij verhuren planten en bloemdecoraties voor het aankleden van zakelijke bijeenkomsten en feesten.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en prijzen. 

Deze afdeling is uitgegroeid tot een grote voorraad van bijzondere reuze vazen, bomen en planten met bijbehorende exclusieve potterie zodat wij op alle niveaus kunnen acteren van basis tot de meest exclusieve decoraties, vaak in samenwerking met gerenommeerde cateraars en bedrijven uit heel Nederland en België. Met de inzet van ons hechte team van meester- binders wordt elke partij een waar bloemenfeest.

Verhuur bloemdecoraties en vazen

Verhuur evenementen

Bloemencentrum Oogenlust voorziet uw feest, partij of evenement van mooie bloemdecoraties afgestemd op de juiste sfeer en/of thema naar uw wensen. Geef uw voorkeuren aan en wij geven u mogelijkheden! Dit geldt natuurlijk ook voor onderstaande voorbeelden, deze decoraties kunnen aangepast worden op uw wensen van kleuren en materialen.

Clear collectie

De Clear collectie geeft een neutrale decoratie van uw evenement. De Clear collectie bestaat uit verschillende afmetingen, decoratie voor op tafel, loungehoek of bar. De Clear collectie kan natuurlijk in verscheidene kleuren gemaakt worden. Zie hieronder voor een impressie.

Clear collectie

Eyecatchers

Eyecatchers

Eyecatchers, het woord zegt het al. Deze decoratieve vazen met chique bloemstukken kleden uw feest helemaal aan. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van mogelijke composities. 

Wooden nature

Wilt u graag een natuurlijke look op uw evenement? Ook daar hebben wij mogelijkheden. Verschillende stronken van ghost takken, druivenstronken tot complete boomstronken en stammen. Hieronder voorbeelden, vraag vooraf de beschikbaarheid van deze producten deze wisselt en is afhankelijk van het aanbod.

Wooden nature